City Hotel Pilvax

Budapesti régió - Budapest

City Hotel Pilvax, Budapest
  • Cím: 1052 Budapest, V. ker. Pilvax köz 1-3.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
City Hotel Pilvax, Budapest

Budapest egyik "legbelvárosibb" és mégis legcsendesebb sétálóutcájában található elegáns és mégis családias három csillagos szállodánk. Az ismert Váci utcától 2 perces sétára, a kulturális és bevásárló központoktól néhány száz méterre alakítottuk ki szállodánkat. Vendégeink elégedettségét jelzi, hogy 1999-ben a legjobb telítettséget elért szálláshely lettünk. Az épületben üzemeltetjük a Magyarország-szerte ismert és elismert éttermünket, a Pilvax éttermet és sörözőt. Nyáron hangulatos teraszt nyitunk a Pilvax sétálóutcában.


City Hotel Pilvax, Budapest

Szobák: A kényelmes, világos szobákhoz fürdőkádas vagy zuhanyzós fürdőszoba tartozik. A szobák felszereltsége minden igényt kielégít, ami egy vendég itt-tartózkodása alatt felmerülhet. A szobákban egy franciaágy vagy két különálló ágy található.

Étterem: A szállodához kapcsolódó történelmi hangulatú étterem Budapest belvárosának szívében cimbalomzenével, a magyar és a nemzetközi konyha remekeivel várja a vendégeket. Nyáron csendes, meghitt hangulatú terasz csábít gyertyafényes vacsorára. Élvezze Ön is a múlt hangulatát! Csoportok részére szállodán belüli félpanziós étkezésre van lehetőség, előzetes egyeztetés alapján.

Rendezvények: Akár házon belül, akár házon kívül biztosítjuk családi, baráti, üzleti partik, fogadások, sajtótájékoztatók vendéglátását. Éttermünk mesterszakácsainak hideg- és melegkonyhai készítményeit ajánljuk! Legyen szó akár sajtótájékoztatóról, esküvőről, megbeszélésről, termékbemutatóról, akár céges rendezvényről, konferenciáról, termeinket igény szerint alakítjuk ki és rendezzük be az Ön által kért technikai eszközökkel. A Pilvax étterem mesterszakácsai a helyszínen készítik el a rendezvények gasztronómiai remekeit.
Budapest egyik "legbelvárosibb" és mégis legcsendesebb sétálóutcájában található elegáns és mégis családias három csillagos szállodánk. Az ismert Váci utcától 2 perces sétára, a kulturális és bevásárló központoktól néhány száz méterre alakítottuk ki szállodánkat.

City Hotel Pilvax, Budapest
  • Cím:1052 Budapest, V. ker. Pilvax köz 1-3.

Térkép

Budapest


Budapest   Magyarország   fővárosa , az ország  politikai ,  művelődési ,  ipari ,  kereskedelmi  és közlekedési  központja, valamint...
Tovább olvasom
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás