Club Hotel Ambra

Budapesti régió - Budapest

Club Hotel Ambra, Budapest
  • Cím: 1077 Budapest, VII. ker. Kis Diófa u. 13.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Club Hotel Ambra, Budapest

A Club Hotel Ambra egy igazán érdekes épület üveg- és kőhomlokzatával, példája a belvárosi butikhoteleknek.

Club Hotel Ambra, Budapest

Barátságos és elegáns hangulatát elsősorban belső meleg színvilágának és berendezésének köszönheti. Minden szobában található egy jól felszerelt konyhasarok, a helységek bútorzata, textiljei az otthonosság érzetét keltik. A hotel 5 kétágyas szobája, 16 egyhálós apartmanja és 2 családi apartmanja mind rendelkezik kényelmes, kádas fürdőszobával, telefonnal, minibárral és televízióval. Az étterem falát helyi művészek művei díszítik. Barátságos és elegáns hangulatát elsősorban belső meleg színvilágának és berendezésének köszönheti. Minden szobában található egy jól felszerelt konyhasarok, a helységek bútorzata, textiljei az otthonosság érzetét keltik. 

Club Hotel Ambra, Budapest

A vendégek szabad idejükben kipróbálhatják a hotel pezsgőfürdőjét, a szaunát és szoláriumot, vagy játszhatnak akár egy biliárdpartit.

A hallban internethozzáférési lehetőség, a recepció 24 órás, a mélygarázsban az autók lifttel mozgathatóak, így 18 gépkocsinak tudnak parkolási lehetőséget biztosítani. A város nevezetességei, a sétálóutca 5 perces sétával elérhető. Az Állatkert egy kilométer, a várnegyed pedig 2 kilométer távolságra található a hoteltől. A Ferihegy reptér csak 30 perc autóval.

Club Hotel Ambra, Budapest
  • Cím:1077 Budapest, VII. ker. Kis Diófa u. 13.

Térkép

Budapest


Budapest   Magyarország   fővárosa , az ország  politikai ,  művelődési ,  ipari ,  kereskedelmi  és közlekedési  központja, valamint...
Tovább olvasom
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás